3-Daagse busreis Londen ROYAL CLASS

3-Daagse busreis Londen ROYAL CLASS

3-Daagse busreis Londen ROYAL CLASS
  • VERTREK
€ 197,00 per persoon

Meer informatie

Kerstinkopen doen in de wereldstad Londen is een echte belevenis! 

Dag 1 | vertrek 
Vroeg in de ochtend vertrekken we richting Calais. Via de Eurotunnel zullen we onze overtocht naar Engeland maken. Omstreeks 14:00 uur arriveren we in het centrum van Londen (Waterloo Place). Vanaf dat moment is er vrije tijd om Londen te verkennen. Bezoek de diverse highlights zoals Oxford Street, Regent Street, Covent Garden, China town etc. Omstreeks 19:00 uur wordt u opgehaald door onze chauffeur en naar het hotel gebracht. 

Dag 2 | Londen
Na een heerlijk ontbijtbuffet zullen we vertrekken naar het centrum van Londen. U kunt vandaag kiezen om een sightseeing programma met de chauffeur te volgen of u verkent op eigen gelegenheid Londen. Wanneer u met onze chauffeur meegaat zullen we de dag beginnen in de buurt van Notting Hill/Hyde park, waar u een bezoek kunt brengen aan de zeer bekende antiekmarkt Portobello Market. Vervolgens zullen we een bezoek brengen aan de wijk Knightsbridge waar het bekende zeer luxe warenhuis Harrods zich bevind. Het programma zal eindigen in de buurt van Covent Garden. Ook hier zijn meer dan voldoende pubs en restaurants aanwezig voor uw diner. We eindigen de dag met een adembenemende lichttour langs de grote bezienswaardigheden van het sprookjesachtig in kerstsfeer versierde, Londen. 

Dag 3 | terugreis
Na het ontbijt vertrekken we naar het centrum van Londen. U kunt wederom ervoor kiezen om de dag naar eigen inzicht in te plannen. Wanneer u op eigen gelegenheid Londen bezoekt stapt u 's middags wel weer op de bus voor de terugreis. We rijden met de bus naar Buckingham Palace. Hier kunnen we hopelijk een glimp opvangen van de wisselling van de wacht.

De tour eindigt bij de Tower Bridge. Hier kunt u gezellig wandelen langs de Tower en door de gezellige binnenhaven ''Catharina Docks''. Hier zijn tevens voldoende mogelijkheden om een hapje te eten voordat we rond 16:00 uur aan onze terugreis beginnen. Verwachte thuiskomst is in de late avond. 

* Let op! Wanneer de wisseling van de wacht op dag 2 plaatsvindt, zal het programma aangepast worden.

* Bij onvoldoende deelname behoudt Hanneman de Toerist zich het recht voor de reis te annuleren of te wijzigen. 


€ 197,00 per persoon 
Bovenstaande prijs is op basis van een 2 persoonskamer.
(1 persoonskamer toeslag € 80,00)


INBEGREPEN 
* Busreis ROYAL CLASS
* 2 overnachtingen incl. ontbijt in het Ibis Londen Excel-Docklands
* Overtocht Eurotunnel
* Ervaren touringcar-chauffeur
* Optioneel bij te boeken ontbijt a € 9,00 per persoon. (in de bus op de heenreis)
   (broodje ham, broodje kaas, croissant, eitje, jus d'orange en 1x koffie/thee)

OPSTAPPLAATSEN
KERKRADE
04:45 uur - Strijthagenweg 125 (garage Hanneman de Toerist)
HEERLEN 
05:15 uur - Achterzijde NS station (thv Gered Gereedschap Parkstad)
MAASTRICHT
05:35 uur - De Geusselt
URMOND
05:55 uur - Carpoolplaats (thv Vd Valk hotel)

 

 

Foto's