Over ons

Over ons

Hanneman de Toerist bestaat sinds 1947 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwde naam op het gebied van personenvervoer.

U kunt bij ons terecht voor een individuele rit met een van onze taxi’s, maar ook voor een volledig verzorgde groepsreis met een luxe touringcar. Binnen onze branche zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van taxi-/groepsvervoer, rolstoelvervoer, evenementenvervoer, volledig verzorgde dagtochten/stedentrips/meerdaagse reizen en VIP-vervoer.

De beleving van onze klant staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs staan voor u klaar als een ware gastheer of gastvrouw. Onze touringcars en taxi’s zijn naar ieders wens aan te passen. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Een reis met Hanneman de Toerist is een onvergetelijke ervaring.

Om te garanderen dat wij als bedrijf aan de hoogste eisen van onze klanten kunnen voldoen, zijn wij aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, ISO 9001 en Koninklijk Nederlands Vervoer.
Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan alle geldende normen voor hoogwaardig en veilig personenvervoer. Wij bieden u een optimale dienstverlening.


Chauffeurs

Chauffeurs van Hanneman de Toerist zijn mensen met een passie voor personenvervoer.
Als ware gastheer of gastvrouw ontvangen zij u in een van onze voertuigen. Naast alle verplichte opleidingen, na- en bijscholingen volgen zij onze interne opleidingen waardoor zij u als klant met een hoog serviceniveau kunnen bedienen. Vakmanschap en ervaring van onze chauffeurs zorgen er mede voor dat uw reis meer wordt dan een gewone rit van A naar B.