Over ons

Over ons

Hanneman de Toerist bestaat sinds 1947 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vertrouwde naam op het gebied van personenvervoer.

U kunt bij ons terecht voor een individuele rit met een van onze taxi’s, maar ook voor een volledig verzorgde groepsreis met een luxe touringcar. Binnen onze branche zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van taxi-/groepsvervoer, rolstoelvervoer, evenementenvervoer, volledig verzorgde dagtochten/stedentrips/meerdaagse reizen en VIP-vervoer.

De beleving van onze klant staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs staan voor u klaar als een ware gastheer of gastvrouw. Onze touringcars en taxi’s zijn naar ieders wens aan te passen. Wij staan voor kwaliteit, veiligheid en comfort. Een reis met Hanneman de Toerist is een onvergetelijke ervaring.

Om te garanderen dat wij als bedrijf aan de hoogste eisen van onze klanten kunnen voldoen, zijn wij aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, ISO 9001 en Koninklijk Nederlands Vervoer.
Dit betekent dat ons bedrijf voldoet aan alle geldende normen voor hoogwaardig en veilig personenvervoer. Wij bieden u een optimale dienstverlening.


Chauffeurs

Chauffeurs van Hanneman de Toerist zijn mensen met een passie voor personenvervoer.
Als ware gastheer of gastvrouw ontvangen zij u in een van onze voertuigen. Naast alle verplichte opleidingen, na- en bijscholingen volgen zij onze interne opleidingen waardoor zij u als klant met een hoog serviceniveau kunnen bedienen. Vakmanschap en ervaring van onze chauffeurs zorgen er mede voor dat uw reis meer wordt dan een gewone rit van A naar B.

 

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.

Hanneman de Toerist is voortdurend bezig met maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Hanneman de Toerist voelt zich sterkt betrokken bij het welzijn van mens, maatschappij en milieu. Duurzaam ondernemen en met name het terugdringen van uitstoot (emissienormen) staan hoog op onze agenda. Al onze touringcars voldoen aan de strengste milieueisen en zijn voorzien van motoren die voldoen aan de hoogste emissienormen, Euro 6. Bij investeringen in nieuw materieel houden wij rekening met de nieuwste innovatieve ontwikkelingen zoals blue efficiency, groen gas, en elektrische voertuigen. (Ons taxibedrijf heeft onlangs een 20tal volledig elektrische voertuigen in dienst genomen.) Al onze bedrijfsprocessen zijn gericht op een milieubewuste uitvoering, denk hierbij aan de wijze van onderhoud van onze voertuigen, onze afvalstromen en de keuze van onze leveranciers. Al onze touringcarchauffeurs volgen middels een nascholingstraject een intensieve training, onderdeel van deze training is “het nieuwe rijden”. Hierdoor besparen onze chauffeurs 10 tot 15% brandstof.