Touringcarvervoer

Touringcarvervoer

In 1947 is Hanneman de Toerist begonnen met individueel vervoer per taxi. In 1994 werd ons bedrijf uitgebreid met een afdeling touringcarvervoer.

Momenteel kunnen onze klanten bij ons terecht voor zeer uiteenlopende diensten: meerdaagse reizen en dagtochten, groepsreizen en individueel te boeken reizen, schoolreizen, vakantiereizen, evenementenvervoer en bedrijfsuitjes. Tevens zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van excursiereizen, stedentrips en rondreizen en verzorgen wij internationaal pendelvervoer en stellen wij in overleg met de klant een geheel verzorgde reis naar wens samen.

Wie bieden onze klanten met 10 verschillende touringcars passend vervoer door middel van allerlei mogelijkheden op het gebied van comfort: Tourist Class, Comfort Class, Royal Class en VIP-vervoer.
Wij kunnen onze touringcars inzetten voor groepen van 20 tot en met 85 personen.

In twintig jaar heeft onze touringcarafdeling heel wat tevreden klanten afgeleverd op allerlei bestemmingen in heel Europa. Wij hebben een grote groep vaste klanten, die er telkens weer op kunnen vertrouwen dat hun reis met Hanneman de Toerist optimaal verzorgd is van A tot Z.

Tour Support

Tour Support

In de laatste jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het vervoer van artiesten, bands en orkesten. Speciaal voor dit vervoer hebben wij de beschikking over 3 zeer luxe tourbussen die speciaal zijn ingericht  om aan de gestelde eisen behorend bij dit vervoer te kunnen voldoen. Wij zijn al jaren de vaste vervoerspartner van André Rieu en zijn Johann Strauss orkest. Met onze 3 tourbussen verzorgen wij het vervoer van André Rieu en zijn orkest op al zijn tournees door heel Europa.

Onze 3 tourbussen zijn o.a. voorzien van:

 • 24 zeer luxe elektrisch verstelbare zetels
 • Elektrisch verstelbare beenbanken
 • Iedere zitplaats is voorzien van een 220V stopcontact
 • Luxe keuken inclusief koelingen, uitgebreide Nespresso professional koffievoorziening en een combimagnetron
 • Wifi
 • Privacy glas
 • Geruisloze automatische klimaatbeheersing
 • Ruime mogelijkheden tot het opbergen van handbagage en muziekinstrumenten.
 • Luxe en ruime toiletvoorziening
 • Zeer ruime en verwarmde bagageruimte
 • Verwarmde technische ruimte waardoor de watervoorziening ook bij extreem winterse omstandigheden gewaarborgd is.
 • 220V aansluiting waardoor het mogelijk is om op locatie de verwarming, verlichting, het toilet en de keuken te gebruiken zonder dat de motor hiervoor dient te lopen. Hierdoor zijn deze bussen te gebruiken als productiekantoor, kleedruimte of als rustpunt.

Onze tourbussen worden bemand door chauffeurs die zeer ervaren zijn in het vervoeren van artiesten, bands en orkesten. (André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, David Hasselhoff, Kings of Disco (Village People), Andre van Duin, Vicky Leandros, Los del Rio, Philharmonie Zuid Nederland, Het Concertgebouworkest, Tiroler Ohne Berge, Lift Off en vele anderen.)

 

HDT Logistic Services

HDT Logistic Services is een jong en dynamisch transportbedrijf met een modern wagenpark. Ons wagenpark bestaat uit 2 trekkende eenheden waarmee wij transporten verzorgen door heel Europa voor diverse opdrachtgevers. Wij opereren van uit Kerkrade waardoor wij optmaal gebruik maken van de unieke centraal gelegen grensregio waarin wij ons bevinden. Wij werken zonder uitzondering met zeer ervaren, betrokkken, proactieve en  Nederlands sprekende chauffeurs die al jaren verbonden zijn aan ons touringcar- en transportbedrijf. Door onze jaren lange ervaring kunnen wij uw kostbare lading efficient en veilig transporteren. Al onze voertuigen zijn voorzien van een modern track & trace systeem waardoor wij uw lading ten alle tijden kunnen traceren en waardoor een veilig transport gegarandeerd is.