Touringcarvervoer

Touringcarvervoer

In 1947 is Hanneman de Toerist begonnen met individueel vervoer per taxi. In 1994 werd ons bedrijf uitgebreid met een afdeling touringcarvervoer.

Momenteel kunnen onze klanten bij ons terecht voor zeer uiteenlopende diensten: meerdaagse reizen en dagtochten, groepsreizen en individueel te boeken reizen, schoolreizen, vakantiereizen, evenementenvervoer en bedrijfsuitjes. Tevens zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van excursiereizen, stedentrips en rondreizen en verzorgen wij internationaal pendelvervoer en stellen wij in overleg met de klant een geheel verzorgde reis naar wens samen.

Wie bieden onze klanten met 10 verschillende touringcars passend vervoer door middel van allerlei mogelijkheden op het gebied van comfort: Tourist Class, Comfort Class, Royal Class en VIP-vervoer.
Wij kunnen onze touringcars inzetten voor groepen van 36 tot en met 90 personen.

In twintig jaar heeft onze touringcarafdeling heel wat tevreden klanten afgeleverd op allerlei bestemmingen in heel Europa. Wij hebben een grote groep vaste klanten, die er telkens weer op kunnen vertrouwen dat hun reis met Hanneman de Toerist optimaal verzorgd is van A tot Z.