Taxi en Groepsvervoer

Taxi en Groepsvervoer

In 1947 is Hanneman de Toerist begonnen met individueel vervoer per taxi.
Hier ligt dus de oorsprong van ons bedrijf. Vandaag de dag is onze afdeling taxivervoer uitgegroeid tot een grootte van zo’n 150 voertuigen.

Wij hebben ons gespecialiseerd in het taxivervoer van verschillende doelgroepen. Onze taxi’s en taxibussen worden o.a. ingezet voor: Wmo-vervoer, rolstoelvervoer, leerlingenvervoer, zakelijk vervoer, evenementenvervoer, luchthaventransfers en VIP-vervoer.

Om al die vervoersstromen in goede banen te leiden werken wij met speciale planpakketten.
Door middel van een interactieve dataverbinding staan al onze taxi’s in verbinding met de centrale. Daardoor kunnen we ze snel en flexibel inzetten op de gewenste vervoersstroom.
Iedere taxi is tevens uitgerust met een Board Computer Taxi (BCT). Deze BCT zorgt ervoor dat de rij- en rusttijdenwet altijd digitaal geregistreerd worden. 

Rolstoelvervoer

Rolstoelvervoer

Hanneman de Toerist is gespecialiseerd in het vervoeren van personen in rolstoelen. 

Wij beschikken over verschillende soorten rolstoelbussen waardoor wij voor iedere opdracht passend materiaal kunnen leveren. Hierdoor zijn wij in staat om zo iedere opdracht zo prijsgunstig mogelijk aan te bieden.

Voor het vervoer van rolstoelen worden onze chauffeurs intern getraint. Tijdens deze trainig is het voor ons van groot belang dat zij ervaren wat een klant ook ervaart. Dit betekend dat wij onze chauffeurs voor deze keer eens zelf in een rolstoel zetten. Dit is de beste manier om hun duidelijk te maken hoe de beleving van de klant is. Alles valt en staat in dit vervoer om veiligheid en comfort.

 

Leerlingvervoer

Leerlingvervoer

Voor verschillende gemeentes verzorgd Hanneman de Toerist het leerlingvervoer.

Hierin bieden wij de gemeentes en eventuele andere instanties die zich bezighouden met het vervoer van personen op dagbasis, dat wij de volledige planning/routes verzorgen. Ook het informeren van ouders en verzorgers verzorgen wij graag voor u.

Door de jarenlangen ervaring hebben wij in samenwerking met onze software leveranciers een systeem ontwikkeld waarmee wij u als klant via een webapplicatie aan- en afmeldingen (ziekmeldingen bv) kunnen laten doorgeven. Deze worden dan door medewerkers van ons gecontroleerd en verwerkt in de routes.

Taxiservice Zuid-Limburg

Taxiservice Zuid-Limburg

In opdracht van Omnibuzz verzorgen wij het WMO vervoer in de Regio Parkstad en de westelijkemijnstreek.

Dit doen wij sinds 1 april 2013.

lees meer