3-Daagse busreis Bad Mergentheim

3-Daagse busreis Bad Mergentheim

3-Daagse busreis Bad Mergentheim
  • VERTREK
€ 219,00 per persoon

Meer informatie

Dag 1 | vertrek
Vanaf uw opstapplaats rijden we via Frankfurt naar Wertheim in de deelstaat Baden Wurttenberg, aan de monding van de Tauber. In het oude stadje bevinden zich schilderachtige vakwerkhuizen. Het wordt gedomineerd door een in oorsprong 12de- eeuwse burchtruïne. U wordt hier in de gelegenheid gebracht om te lunchen en om dit prachtige stadje te bewonderen. 
Na ons bezoek aan Wertheim vervolgen wij onze weg naar Ortsteil Reicholzheim, daar bezoeken wij een wijnkelder, waar u een rondleing krijgt en waar u verschillende wijnen kunt proeven. Na afloop van deze proeverij rijden we naar onze eindbestemming Bad Mergentheim, we verblijven in het mooie hotel Central Vital. Na de incheck zal er een heerlijk diner geserveerd worden in het restaurant. 

Dag 2 | Heidelberg 
Na ons ontbijt rijden we via een mooie route naar Heidelberg. Heidelberg is een van de mooiste steden van Duitsland. Eeuwenlang was het een politiek machtcentrum met een levendig en invloedrijk cultureel leven. Bij aankomst in Heidelberg zal er een rondleiding worden aangeboden door onze chauffeur door deze mooie stad. Na afloop van de rondleiding heeft u vrije tijd in Heidelberg. Einde van de middag zullen we terug rijden naar ons hotel in Bad Mergentheim. 

Dag 3 | Rüdesheim- terugreis
Einde van de ochtend zullen we Bad Mergentheim verlaten en rijden we via Frankfurt naar Rüdesheim, mooi gelegen aan de Rijn. Aan de hoofdstraat zijn talloze wijnbars en winkels. In Rudesheim bevinden zich ook de ruines van drie kastelen, de Boosenburg, de Vorderburg en de 12e eeuwse Brömserburg. Een prachtige stad om de middag te vertoeven. Verwachte thuiskomst is omstreeks 19:00 uur.

* Bij onvoldoende deelname behoudt Hanneman de Toerist zich het recht voor de reis te annuleren of te wijzigen. 


€ 219,00 per persoon
Bovenstaande prijs is op basis van een 2-persoonskamer.
(1-persoonskamer toeslag € 40,00)


INBEGREPEN
* Busreis COMFORT CLASS
* 2 overnachtingen op basis van halfpension in hotel Central Vital ****
* Ervaren touringcar- chauffeur
* Rondleiding/wijnproeverij Ortsteil Reicholzheim excl. (kosten € 22,50 p.p.)

OPSTAPPLAATSEN
URMOND
07:30 uur - Carpoolplaats (thv Vd Valk hotel) 
MAASTRICHT
07:50 uur - De Geusselt 
HEERLEN
08:10 uur - Achterzijde NS station (thv Gered Gereedschap Parkstad)

Foto's

Boek deze reis

Wilt u deze reis boeken? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.